Ds-kommunal --

 

Om Ds-kommunal
Dansk

Faggruppen for kommunalt ansatte socialrådgivere på Børn og familieområdet har oprettet en mailingliste der er tænkt som kontaktforum for socialrådgivere på børn og familieområdet. På mailinglisten kan der udveksles gode ideer * spørgsmål/svar * erfaringer fra vores arbejdsområde, som man har lyst til at dele med andre * orientering om projekter vi arbejder med i forskellige kommuner * osv.
Bestyrelsen vil holde sig orienteret om indholdet på mailinglisten og det kan tænkes at listen også kan bruges til at bestyrelsen beder om feedback på forskellige emner til brug for bestyrelsens arbejde eller i samarbejde med DS sekretariat til høringssvar m.v.
Vi håber mailinglisten kan være til gavn for medlemmernes indbyrdes kontakt med hinanden * god fornøjelse !

For at se arkivet over e-mail sendt til denne liste, skal du gå til Ds-kommunal Arkivet. (Arkivet er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Hvordan bruges maillisten Ds-kommunal
For at sende en e-mail til alle på listen, send din mail til ds-kommunal@lists.ftf.net.

Du kan tilmelde dig til listen, eller ændre indstillinger for dit medlemsskab på listen nedenfor:

Tilmelde dig til " (Digest mode)" Ds-kommunal

Du kan tilmelde dig til Ds-kommunal ved at udfylde den nødvendig information nedenfor. Du vil modtage en e-mail der beder dig bekræfte dette, så andre ikke tilmelder dig til listen uden dit sammentykke. Dette er en privat liste, som betyder at en liste over listens medlemmer ikke er tilgængelig for andre end dem der er medlem af maillisten.

  Din e-mail adresse:  
  Navn (valgfrit):  
  Du kan skrive et password i de følgende felter. Dette giver en svag sikkerhed, men det forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke et vigtigt passord, fordi password kan tilsendes til dig i klar tekst via e-mail.

  Hvis du ikke indtaster et password, vil du automatisk få tildelt et password. Det vil blive tilsendt til dig så snart du har bekreftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få password tilsendt, eller du kan endre det til et andet.

  Ønsket password:  
  Ønsket password en gang til:  
  Vaelg sprog for mailliste: Dansk  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nej Ja

Medlemmer af Ds-kommunal
(Listen over medlemmer er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Indtast adresse og password for at se listen over medlemmer:

Adresse: Password:   

For at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/endre password, eller framelde dig fra listen Ds-kommunal), skriv din e-mailadresse:

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse


e-mailisten Ds-kommunal administreres af JS at socialrdg.dk
Administrativ side for Ds-kommunal (kræver login)
Liste over alle maillister på lists.ftf.net

Delivered by Mailman
version 2.1.3
Python Powered Powered by FreeBSD